AP1101 no creating a cluster

Topic

Analysis:
In the training DT00WTE255 – OmniAccess Stellar Wireless Lan Express – is explained that one AP is elected PVM and all APs are joining the same cluster
Only the PVM is accessible thru Web Admin and others AP are seen as Working
Management is done thru Web interface and requires a DHCP server
A single IP Address is located on the Primary virtual controller

Solution:
This is normal behavior

Cluster Management
Default: System -> General Link, enter Group Name/Location and IP Address, give a Cluster unique ID
Join cluster: connect on SSID Default “mywifi”, setup wizard, connect to new management SSID and go back to login page, put the identical Group Name and Group Management IP/Netmask and Group ID (location can be different). State becomes Joining and then Working

Info taken from business portal which in my instant is not working.

i have basically created 3 x APs with a managment SSID for each, then modified them in a common group, one is the master with a common IP address to manage and the others should basically merge as cluster, they dont.

When i view the group management ip i cant see the other APs even though they are showing blue and live.

if i unplug the master the other managemnet SSIDs are still live i can connect to them fine, doucemntation states this SSID should disappear once i link to group.

Any ideas ?

also i have a 100mb BB conneciton with 90mb and 50mb upload download speed, when connecting to APs i get less than 10 upload and download.

Aps are connected with a 1m patch lead as im just assmbling network.

 

thank you in advance.

 

Date
23.06.2020
answer
1
views
0
Author
Asked by select

Answers

Duplicate

Date
23.06.2020
Author
Add Comment
Vote